09109702822 eastomrangroup@gmail.com قم، خیابان 19 دی

درز انقطاع

رشته استوری های درز انقطاع از اونجایی شروع شد که یکی از مهندسین عزیز بعد از خوندن صفحه ۳۷ فلوچارت استاندارد ۲۸۰۰ که توی این صفحه در مورد درز انقطاع صحبت کرده سوالی رُ مطرح کرد که برای ساختمان هایی که مشخصات سازه مجاور در دسترس هست و از ۸ طبقه بیشتر هستند سهم درز انقطاع هر کدوم از ساختمونا چقدره؟
 در ابتدا تعریفی از درز انقطاع گفتیم و به صفحه ۳۷ فلوچارت استاندارد ۲۸۰۰ مراجعه کردیم توی این صفحه گفته که درز انقطاع برای ساختمان ها به چند صورت به دست میاد. یکی برای ساختمانهای با تعداد طبقات کمتر از ۸ طبقه و با ضریب اهمیت متوسط و کم و بعدی برای ساختمان‌هایی با طبقات بیشتر از ۸ طبقه یا با ضریب اهمیت زیاد و خیلی زیاد، که روش به دست آوردن درز انقطاع برای هر حالت بررسی شد.
دو روش گفته شده برای ساختمان هایی که مشخصات سازه مجاورشون در دسترس هست به کار برده میشه.
 یه حالت دیگه وجود داره و اون اینه که یا ما اطلاعاتی از مشخصات ساختمان مجاور نداریم و یا ساختمانی در حال حاضر در کنار اون ساختمون ساخته نشده و این حالت هم بررسی شد.
 در استاندارد ۲۸۰۰ در حالت اول یعنی زمانی که مشخصات سازه مجاور در دسترس هست و تعداد طبقات بیشتر از ۸ طبقه هستش مجموع درز انقطاع دو ساختمانُ بیان  کرده و در مورد سهم درز انقطاع هر کدوم از ساختمونا به صورت جداگانه حرفی نزده.
 برای حل شدن قضیه یه مثال عددی زدیم و قبلش مثالُ بصورت سوال مطرح کردیم و مخاطبا  رُ به چالش کشیدیم.
 باید از قضاوت مهندسی کمک میگرفتیم و گفتیم می تونیم برای بدست آوردن سهم درز انقطاع هر سازه از نسبت تغییر مکانشون استفاده کنیم که این موضوع بصورت کامل در کلیپ بالا روشن شد.
فلسفه ی این قضاوت رُ در پستی مفصل که در حال آماده سازیش هستیم بررسی میکنیم.
 توصیه میکنم که حتما کلیپ بالا رُ ببینید و در پایان نظرات و تجربیات خودتونُ برای استفاده ی ما و همکاران بنویسید.

East Omran

159 مطلب منتشر شده

درباره این مطلب نظر دهید !
قالب فروش فایل

محصولات پرفروش

مجموعه سوالات آزمون محاسبات

3,600,000 ریال